Ietsje apart

 

Healingmeditaties

yggdrasilswhispers
duur: 45 minuten

Op zoek naar rust en balans? Onttrek je even aan de drukte van de tijd.
Rebecca Baert (Yggdrasils Whispers) biedt een combinatie aan van meditatie en healing. De meditatie gebeurt in kleine groepen zodat iedereen ten volle en in alle rust kan genieten van de aanwezige helende krachten.

 

Zoektochten

map-of-the-world-429784__340

Zoektocht met kompas
duur: 1,5 à 2 uur – niet mogelijk in het donker
voor: teambuilding/familie/vrienden/vereniging

Twee groepen speurneuzen vertrekken vanuit Amandel. Welke groep komt als eerste terug aan? Maar vooral: moeten we links of nemen we rechts? Ontcijfer de instructies aan de hand van heuse kaartleestechnieken en gebruik het kompas. Je krijgt cryptische tekeningen voorgeschoteld, omschrijvingen en allerlei codes. Onderweg zijn er ook opdrachten te vervullen. Je hoeft niet Sherlock Holmes te heten om de weg te vinden. Toch?

 

Quizavond in Amandel

question-mark-2123969__340

duur: zelf te bepalen
voor: teambuilding/familie/vrienden/vereniging

Kies deze leuke activiteit als thema-avond. Een ervaren quizmaster maakt voor u quiz op maat. Bepaal zelf de duur van de quiz, de moeilijkheidsgraad en het thema.

Wordt het een muziekquiz of liever een algemene quiz? Humoristisch? Hersen-knarsend? Met lekker veel sport-vragen? Of toch maar fauna en flora? Een televisiequiz misschien? Valentijn? Kunst, aardrijkskunde, vraagjes rond een bepaald land? Noem maar op!

 

Privéconcertjes

guitar-806256__340

Verras je vrienden of de leden van je vereniging met een intiem privéconcertje: een unieke gelegenheid om een bijzonder moment samen te beleven. Franse chanson, klassiek, jazz, kleinkunst, …

 

Mysterieuze avondwandelingen

foggy-545838__340

 

 

vanaf najaar 2018