Ietsje apart

 

IETSJE APART

Healingmeditatiesyggdrasilswhispers

Rebecca Baert (Yggdrasils Whispers) verzorgt meditaties en geeft ondertussen ook healing.  Deze meditaties brengen rust en balans en onttrekken je even aan de drukte van deze tijd.  De meditatie gebeurt in kleine groepen zodat ieder-EEN kan genieten van de helende krachten die aanwezig zijn op dat moment. Duur meditatie: 45′.

Zoektochten

Een avontuurlijke zoektocht in de omgeving van Amandel.  Met kompas en via cryptische omschrijvingen zoek je de juiste weg.  Erg tof om met 2 groepjes te doen: wie vindt als eerste via de juiste route Amandel terug?  Een ideale activiteit voor teambuilding of voor een vriendengroep.

Quizavond in Amandel

Leuk als thema-avond, teambuilding evenement of gewoon onder vrienden of familie.

We werken samen met een quizmaster met jarenlange ervaring in het opstellen van pubquizzen en avondvullende quizzen.  Hij maakt ook voor u een quiz op maat.  Bepaal zelf de duur, moeilijkheidsgraad of zelfs het thema.  Een greep uit de vele mogelijkheden: algemene quiz, sport, muziek, Valentijn, fauna en flora, rond een bepaald land zoals Italië, Spanje…

Bushcraft of leven in de natuur

Ideaal voor een teambuildingmoment.  Vuurtechnieken richten zich op de primitieve manier van vuurmaken en de verschillende manieren om met vuur te koken.  Naast vuurtechnieken zijn nog andere items die kunnen aan bod komen.

Privéconcertjes

Verras de leden van jouw vereniging of jouw vrienden met een intiem privéconcertje: een unieke gelegenheid om een bijzonder moment samen te beleven.  Franse chanson, klassiek, jazz, kleinkunst, …?  Jouw lievelingsmuziek in een sfeervolle locatie.