Wandelen en fietsen

Wandelen 

André Demedtspad: 10,4 km. Vertrek aan Demedtshuis. Het pad loopt van aan de Baliekouter over Teeuwkesbrug tot aan de Driekoningenstraat. Om ‘Amandel’ te bereiken sla je hier rechtsaf de Driekoningenstraat in ipv linksaf. Neem dan de eerste afslag tussen de boomgaarden aan jouw linkerkant. Je wijkt hiermee 800 m af van het pad. 

Baliekouter: bewegwijzerde wandeling van 2,4 km in het domein. Om ‘Amandel’ te bereiken ga je over Teeuwkesbrug tot aan de Driekoningenstraat. Hier sla je rechtsaf de Driekoningenstraat in. Neem dan de eerste afslag tussen de boomgaarden aan jouw linkerkant. 

Wandelingen met een extra : zie onder activiteiten voor de wandelingen met gids, zoektochten ,….

Fietsen 

Langs de Mandeldalfietsroute (44 km). Start: Kerkplein Sint-Baafs-Vijve. 

Tussen knooppunt 8 en 3 van fietsnetwerk Leiestreek 

Vlakbij de fietsroute De Vlaskoorde (bestaande uit 3 lussen: lus Sint-Baafs-Vijve (15,56 km), lus Wielsbeke (11,85 km) en lus Ooigem (10,2 km). De lus Sint-Baafs-Vijve start aan OC Den Aert. Om ‘Amandel’ te bereiken rij je in de Driekoningenstraat rechtdoor ipv links naar de Drogenbroodstraat. Iets verder op de linkerkant neem je de eerste afslag tussen de boomgaarden. Je wijkt hiermee 800 m af van de route. Om verder te gaan keer je terug tot aan de Drogenbroodstraat en vervolg je verder je weg. 

Vlakbij de Berenroute (48 km). Aan de Nieuwbrug in Oostrozebeke (komende uit de Berkstraat) sla je linksaf ipv rechtsaf. Even verder neem je de eerste afslag rechts tussen de boomgaarden. Je wijkt hiermee 700 m af van de route. Om de fietsroute te vervolgen keer je terug tot aan de Nieuwbrug en volg je verder de pijlen van de Berenroute.

Fietstochten met een extra: zie onder activiteiten voor de begeleide fietstochten

Wandelen en fietsen met een extra

We hebben ook niet bewegwijzerde wandelingen of we zoeken een wandeling /fietstocht op maat voor jouw vriendengroep. Neem trouwens een kijkje onder activiteiten en laat je verrassen door ons aanbod.