Contact

Deelname activiteiten

Neem een kijkje onder activiteiten of volg ons op Facebook. Inschrijven kan via mail. Je kan echter ook steeds zelf een aanvraag doen om met een groepje langs te komen. Neem gerust contact op met jouw specifieke vragen.

‘Amandel’ is ruim genoeg voor een 50-tal mensen (opstelling met tafels en stoelen). Er is een verhoogd gedeelte dat als podium kan dienen. 
‘Amandel’ situeert zich op de eerste verdieping, te bereiken via een buitentrap. Hou er dus rekening mee dat het zaaltje niet toegankelijk is voor rolstoelgebruikers.

Bij mooi weer kan je in de tuin  voor alle activiteiten. Kleine groepjes tot 15 personen kunnen eventueel beneden van het apart gebouwtje gebruik maken.

Reservatie:

Activiteiten zijn enkel op afspraak
Aarzel niet ons te contacteren indien u specifieke wensen of vragen hebt.
Mail naar info@a-mandel.be of bel naar +32 472 41 32 25.

Adres en contactgegevens

Veva Baert & Jan Huysentruyt 
Driekoningenstraat 11
8710 Sint-Baafs-Vijve

+32 472 41 32 25
info@a-mandel.be of veva.baert@skynet.be

Route
Gelegen tussen de boomgaarden in Sint-Baafs-Vijve.  Ligt op fiets-en wandelroutes.  

 Amandel is ook makkelijk en vlot bereikbaar met de wagen:

  • 10 minuten vanuit Waregem, via Vijfseweg (N357). Neem de 4e afslag links in de Driekoningenstraat te Sint-Baafs-Vijve.
  • 10 minuten vanuit Tielt, via Wakkensesteenweg (N327).  Neem de 1e afslag rechts in de Driekoningenstraat te Sint-Baafs-Vijve.
  • 30 minuten vanuit Kortrijk, via E17 richting Gent, afrit 5 Waregem

Parking
Amandel beschikt over een eigen privé-parking voor een tiental wagens.  Verder kan er in de directe omgeving geparkeerd worden.

locatie