Teambuilding

Zoektocht

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is map-of-the-world-429784__340-1.jpg

duur: 1,5 à 2 uur – niet mogelijk in het donker
voor: teambuilding/familie/vrienden/vereniging

Twee groepen speurneuzen vertrekken vanuit Amandel. Welke groep komt als eerste terug aan? Maar vooral: moeten we links of nemen we rechts? Ontcijfer de instructies aan de hand van heuse kaartleestechnieken en gebruik het kompas. Je krijgt cryptische tekeningen voorgeschoteld, omschrijvingen en allerlei codes. Onderweg zijn er ook opdrachten te vervullen. Je hoeft niet Sherlock Holmes te heten om de weg te vinden. Toch?

Highland Games

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is img_9878.jpg

Een beetje competitie is hier niet ver weg… Wie schiet in de roos tijdens het boogschieten ? Wie klopt het vlugst die nagel in die boomstamblok? Wie gooit die paal het verst?  De samenstelling van de proeven gebeurt in overleg.

Quiz

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is quiz-time-is-fun-time-e1515500629952.jpg

Kies deze leuke activiteit als thema-avond. Je krijgt een quiz op maat. Bepaal zelf de duur van de quiz, de moeilijkheidsgraad en het thema.

Wordt het een muziekquiz of liever een algemene quiz? Humoristisch? Hersen-knarsend? Met lekker veel sport-vragen? Of toch maar fauna en flora? Kunst, aardrijkskunde, vraagjes rond een bepaald land? Noem maar op! In overleg stellen we de quiz samen volgens duur, moeilijkheidsgraad,…  Kan ook altijd ter vervanging van een buitenprogramma bij regenweer.

Duur: zelf te bepalen – kan in kader van teambuilding, bijeenkomst van vrienden, vereniging of familie