Fietstochten met een extra

Fietsen door de Mandelvallei met gids

teeuwkesbrugclaerhoutwilly

Vertrekpunt: Amandel, André Demedtshuis Sint-Baafs-Vijve of kerk omliggende gemeenten. Er wordt vanuit het vertrekpunt aangesloten op de uitgetekende fietstocht met gids. Bert De Smet, historicus en coördinator Demedtsmuseum heeft samen met Pol De Smet, natuurgids een parcours uitgestippeld in de valleien van de Mandel, Mandelbeek en Leie.  Onderweg krijg je verhalen over de streek, André Demedts, de historische boerderijen en landschapselementen.  De tocht is ongeveer 25 km  en duurt ongeveer 2 uur à 2,5 uur. De fietstocht kan aangepast worden aan de mogelijkheden van de groep.   Er is een stop voorzien voor een drankje, stukje taart of….

Fietsen langs landelijke wegen

cartoonrvw04

Begeleide fietstocht van 40 km langs landelijke wegen.  Duur van de tocht is ongeveer 40 km.  De tocht is niet geschikt voor kinderen.  Bij regenweer gaat de tocht niet door.  Onderweg is een drankstop voorzien.

Jullie kunnen ook altijd zelf een parcours uitstippelen of een gekende fietsroute langs Amandel volgen en een aanvraag doen om hier met jullie groep een stop te houden. Er zijn drankjes te verkrijgen aan de bar, of een lekker stukje taart. Contacteer ons!